logo

reklam
13 Kasım 2015

Ahmet Şimşek’te demokrasi yarışı

 Ahmet Şimşek_te demokrasi yarışı (2)Ahmet Şimşek Kolejini seçim heyecanı sardı. Öğrenciler, okul temsilcisi seçimleri için parti kurdular ve propaganda çalışmalarını yoğunlaştırdılar.

Ahmet Şimşek İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri okul temsilciliği için kıyasıya yarışıyorlar. Öğrenciler kurdukları ve ilginç isimler verdikleri partilerinin propagandalarını her fırsatta yapıyorlar, oy toplayabilmek için birbirinden ilginç vaatlerde bulunuyorlar.

Sloganlar atıldı.

Ahmet Şimşek Koleji konferans salonunda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında sahneye çıkan adaylar ve ekip arkadaşları, salonu dolduran öğrencilere programlarını anlattılar. Demokratik kurallar çerçevesinde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısını izleyenler de, konuşmacıları sık sık alkışladılar ve zaman zaman hep bir ağızdan sloAhmet Şimşek_te demokrasi yarışı (1)ganlar atarak adaylarını desteklediler.

Gelecek Gençliği, Parlayan Yıldızlar Partisi, Gökkuşağı Partisi, Parlak Gençlik, Yıldızlı Gençler, Gençlik ve Eğlence Partisi, Gençliğin Sesi Partisi, Çocukların Okul Partisi, Okulun Şimşek Temsilcileri, Özgürlük ve Çocuk Hakları Partisi, Önce Eğitim Sonra Eğlence Partisi, Genç Yoncalar Partisi, Özgürlük ve Çocukluk Partisi, Düzenli Okul Partisi gibi ilginç isimlerin yarıştığı seçimlerin sonucu merakla bekleniyor.

 

 

Share
#

SENDE YORUM YAZ