logo

reklam

Busenaz Sürmeneli Spor Kompleksi Pendikte Açıldı

Pendik Belediyesi sporla ilgili yaptığı yatırımlara ve tesislere bir yenisini ekledi. Yayalar Mahallesinde yapılan spor tesisine, Boks dalında ilk kadın Olimpiyat Şampiyonumuz olan Busenaz Sürmeneli’ninScreenshot_2-4 adı verildi.

Düzenlenen acılış törenine Ak Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Erol Kaya, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Ak Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin, Olimpiyat Şampiyonu Boksör Busenaz Sürmeneli ve antrenörü Cahit Sürme ile Trabzonspor Yöneticisi Eda Lermi katıldılar. Boks Federasyonundan yetkililerde programı takip ettiler.

Pendiklilerin ve sporseverlerin yoğun sevgi seli eşliğinde Olimpiyatlarda ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektiren Busenaz Sürmeneli konuşmaların ardından salona giriş kartıyla ilk girişi yaptı. Tesisi protokol ile birlikte gezdikten sonra boks eldivenlerini başkan Ahmet Cin ile beraber giydiler ve kum torbasına ilk yumruğu attılar. Busenaz Sürmeneli Spor Kompleksi Pendiklilere hayırlı olsun. Pendik Belediyesi’ne spora katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

 

Share
#

SENDE YORUM YAZ