logo

reklam

CHP KARTAL SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı.

Açılış törenine, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz’ün yanı sıra; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, CHP Milletvekili Ali Özcan, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan  CHP 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Metin Ağırman, CHP 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı İlker Bakioğlu , CHP 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı ,Nazım Gülmez, CHP Parti Meclisi üyesi Hüsnü Süslü  , CHP İstanbul Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman, Gökhan Yüksel ile çok sayıda CHP’li katıldı.

 

“Demokratik Türkiye İçin Mücadele Ediyoruz”

 

Konuşmasının başında Anneler Günü’nü kutlayan CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, “Bugün çok heyecanlıyız. 24 Haziran’da bize zulmeden bu saltanata son vereceğiz. Umutlarımızı hep yüksek tutmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise konuşmasında “Memlekette tek bir şey var. Bir adamın iki dudağının arasından çıkan sözlerin kanun sayıldığı günleri yaşıyoruz. Biz bu topraklarda, bu memlekette eşitlik, özgürlük, insanca ve hakça yaşam istiyoruz. İnsanların birbirinin gözlerinin içine bakarak birbirini anlayabildiği, herkesin birbirini dinlediği bir memleket istiyoruz. İnsanların birbirinin yüzüne bakmaktan korktuğu, toplumun bu denli ayrıştırıldığı bir ülke istemiyoruz. Hiç kimsenin sihirli bir değneği yok. Başarmak için önce kendinize inanmalısınız. O gücü kendinizde hissettiğinizde işimiz çok kolay. Bizim korkacak bir şeyimiz de yok. Ne söylediğimizi biliyoruz, neyi savunduğumuzu biliyoruz, neyi istediğimizi gayet iyi biliyoruz. Korkması gerekenler korksunlar. Bizler, demokratik bir Türkiye için mücadeleye devam edeceğiz. Halk için, halkla beraber, halkın Türkiye’sinde, halkın Cumhurbaşkanıyla, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarında buluşacağız” şeklinde konuştu. Açılış konuşmalarının ardından Başkan Altınok Öz ve beraberindekiler, kurdeleyi birlikte keserek Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

 

Mahalle Seçim Koordinasyon Merkezleri de Açıldı

 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, açılışın ardından Hürriyet, Cumhuriyet, Yalı, Topselvi ve Yunus Mahallelerindeki Seçim Koordinasyon Merkezlerinin de açılışını gerçekleştirdi. Başkan Altınok Öz ve beraberindekiler, seçim koordinasyon merkezlerinde, vatandaşların 24 Haziran seçimleri hakkında merak ettiği sorulara cevap verdi.

 

 

 

Etiketler: » » » » » » » » » »
Share
#

SENDE YORUM YAZ