logo

reklam

GÖKHAN YÜKSEL’DEN TÜRK KIZILAYI KARTAL ANADOLU LİSESİ’NE ZİYARET

unnamed(4)

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Bursa’ya düzenledikleri gezi sırasında öğrenci ve öğretmenleri trafik kazası geçiren Türk Kızılayı Kartal Anadolu Lisesi’ne geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Okul yönetimiyle ve çocukları hakkında bilgi almak için okula gelen velilerle tek tek görüşen Gökhan Yüksel, geçmiş olsun dileklerini ileterek olaydan duyduğu üzüntüyü paylaştı.

Okul Müdürü İsmail Ermurat’tan kaza hakkında bilgi alan Gökhan Yüksel, “Kartal olarak çok üzgünüz. Şu ana kadar sevindirici olan, herhangi bir can kaybının olmaması. Umarım yaralanan genç arkadaşlarım kendilerine gerekli müdahaleler yapıldıktan sonra en kısa zamanda ailelerine kavuşurlar. Kazada yaralanan tüm genç kardeşlerim başta olmak üzere, ailelerine ve okulumuza geçmiş olsun. Umarım böyle kazalar bir daha yaşanmaz.” dedi.

NE OLMUŞTU

Türk Kızılayı Kartal Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören 41 öğrenci ile 5 öğretmeni taşıyan otobüs, dönüş yolunda Doburca mevkinde dağ yoluna ek olarak yapılan kestirme yolda kontrolden çıkarak devrildi. Kazada öğrenci ve öğretmenler yaralandı.

Share
#

SENDE YORUM YAZ