logo

reklam

İSTANBUL VE KOCAELİ BİLECİKLİLER DERNEK BAŞKANLARI BİLECİK’TE BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDULAR

 

İstanbul ve Kocaeli’de faaliyet gösteren Bilecikliler Dernekleri Başkanları Bilecik’te bir dizi ziyarette bulundular. Derneklerin ilk ziyareti Bilecik’in girişinde bulunan şehir müzesi oldu. Daha sonra Şeyh edebali türbesini ziyaret eden dernekler, burada dua ettikten sonra karşılaştıkları Bilecik spor takımına ve yöneticilerine başarılar dilediler.  Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’ni gezen başkanlara , tarih şeridi alan sorumlusu Engin Beyce ve Bilecik Belediyesi görevlisi Arkeolog Ertuğrul Gündüz,  padişahlar hakkında tarihi bilgi verdi.   Pazaryeri ilçesini’de ziyaret eden dernek başkanları  Kaymakam ve Belediye başkanına plaket verdiler.

Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır ve Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın tarafından Pazaryeri Belediyesi Beytepe Tesislerinde  ağırlanan dernek başkanları ve yöneticiler Pazaryeri ilçesinde olmaktan mutlu olduklarını söylediler.

Ziyarete,Kocaeli Bilecikliler Dernek Başkanı Ali Ekmel Bilir,İstanbul Gölpazarı Gökçeler Köyü Dernek Başkanı Hüseyin Özer, Kocaeli Bilecik Bozüyük Çokçapınar Köyü Dernek Başkanı Mehmet Şentürk,İstanbul Gölpazarı Bedi Köyü Dernek Başkanı Bahri  Tongur, Kocaeli Kızıldamlar Dernek Başkanı Yusuf Pehlivan, İstanbul Osmaneli Günü Ören Köyünü temsilen Ahmet Hulusi Çakır,Kocaeli Bilecikliler Yönetim Kurulu,Naci Turan,Zafer Kaflı,Hayrettin Turgut,Ali Çetin, ve İstanbul Sonhaber gazetesi sahibi Halil Topal katıdı.

Karşılıklı bilgi alışverişinin ardından ,Dernek başkanları Kaymakam Sağır ve Başkan Yalçın’a dernek plaketlerini takdim ederek topluca fotoğraf çekindiler.Kaymakam Sağır ve Başkan Yalçın ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Dernek Başkanlarına teşekkür ettiler.

Misafir başkanlar daha sonra Kınık köyüne geçerek çömlek atölyelerini gezdiler ve  çalışmaları izlediler.

 

Share