logo

reklam

Kartal ve Çorlu Belediyesi’nden Temiz Çevre Dayanışması

Kartal ve Çorlu Belediyesi_nden Temiz Çevre Dayanışması

 

Çevre konusundaki ödüllü projeleri, sıfır atık kampanyaları ve seminerleriyle kamuoyunun takdirini toplayan Kartal Belediyesi, çalışmalarını Çorlu Belediyesi ekibiyle paylaştı.

 

Kartal Belediyesi’nin çevre çalışmaları hakkında bilgi almak ve birlikte çalışmalar gerçekleştirmek üzere Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştiren Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Güner Çetin başkanlığındaki ekip, çevre çalışmalarını yerinde inceleyerek proje ve kampanyalarla alakalı çalışanlardan detaylı bilgi aldı.

 

Kartal Belediyesi’nin; atıklarının kaynağında ayrıştırılarak toplanması ve geri kazanımı, geri dönüşüm kampanyaları, çevre bilincini geliştirmeye yönelik faaliyetleri, en temiz şehir yarışması, elektrikli ve elektronik atık kahramanları ödülü, katı atık karakterizasyonu çalışması, düşük karbon kahramanları ödülü, enerji tasarrufu bilincini arttırma çalışmaları, emisyon azaltma çalışmaları, MAREM ve CIRC-PACK gibi ödüllü proje, kampanya ve çalışmaları, Çorlu Belediyesi ekibi ile paylaşıldı.

 

Ziyaretin sonunda söz konusu proje ve kampanyaların birçok kurum için örnek oluşturduğunu belirten Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Güner Çetin, misafirperverliğinden dolayı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ederek, çevre çalışmaları konusunda dayanışma içinde olmaktan yaşadıkları memnuniyeti ifade etti.

 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile birlikte Kartal’a değer katacak çevre projeleri üzerinde yoğun bir çalışma başlattıklarını belirten Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars da Çorlu Belediyesi ile bu konudaki dayanışmalarının zamanla daha da artması temennisinde bulunarak misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

Share
#

SENDE YORUM YAZ