logo

reklam

SGK KARTAL HİZMET VERMEYE BAŞLADI

 

SGK İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bağlı Kartal Sosyal Güvenlik Merkezi; Kartal İlçesinde yaşayan Milletimize Sosyal Güvenlik hizmeti vermek üzere açılan SGK Kartal Sosyal Güvenlik Merkezinin faaliyetine başlamasının Halkımıza duyurulması, yeni yerinin tanıtılması amacıyla Yerel Basın Mensupları ile Müdürlük toplantı salonun da bir tanışma toplantısı düzenledi

Tanışma toplantısında bir konuşma yapan SGK Kartal Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Coşkun BİLGİN; ’’Bizleri kırmayarak bugün burada davetimize katılan tüm Basın Mensubu Arkadaşlarımıza ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

Sizlerden ufak bir isteğimiz olacak, Kartal İlçesinde faaliyette bulunan İşyerleri, ilçede kurulu işyerlerinde çalışan Sigortalılar, ilçe de işyeri sahibi olan Bağ-Kurlular, Emekliler ve Genel Sağlık Sigortalılarına Sosyal Güvenlik ile ilgili olarak hizmet vermek üzere 2017 başı itibariyle SGK Maltepe Şehit Erol OLÇOK Kampüsü, Bağlarbaşı Mah.Santral Sk.Maltepe adresinde hizmet vermeye başlamıştır. Daha evvel Kartal İlçesi Sosyal Güvenlik işlemleri Kaynarca SSK olarak bilinen Pendik Sosyal Güvenlik Merkezinde yapılırken, bundan sonra SGK Kartal SGM de verilecektir. Kartal İlçesinde yaşayan herkes bunu bilmeli bunu öğrenmeli.’’ dedi.

Konuşmasına devam eden BİLGİN; ‘’ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın ‘Milli Seferberlik Çağrısı’ sonrasında ÇSGB Sayın Mehmet MÜEZZİNOĞLU’ nun talimatıyla ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ programı ilan edilmiş bu kapsamda ve Müdürlüğümüzün bilinirliliğin arttırılması amacıyla bölgemizdeki İşverenlerimiz, Esnaflarımız, Vatandaşlarımız, Kamu Kurumları, Belediyeler, Sağlık Hizmet Sunucuları (Hastaneler), Sanayi Siteleri, Sivil Toplum Kuruluşları ziyaret edilmeye başlanmıştır.

Ayrıca hizmete başladığımız ilk günden bu güne de bölgemizde Mahalle Muhtarlarına, Okul Müdürlerine, Hastane Çalışanlarına, Lise son sınıf öğrencilerine 20 yakın Sosyal Güvenlik Uygulamaları Semineri düzenlenmiş ve aynı hızla düzenlenmeye devam edecektir.

Son olarak Müdürlüğümüz de kuruluş safhasından bugüne kadar yaptığımız tüm hizmetler de elinden gelen tüm çabayı gösteren, desteğini ve emeklerini asla esirgemeyen tüm Çalışma Arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Toplantı, Basın Mensuplarına yönelik düzenlenen, Basın Mensuplarının Sosyal Güvenlik Hakları, Sosyal Güvenlik Uygulamaları ve Genel Sağlık Sigortası konulu seminer ve Basın Mensuplarının sosyal güvenlik konusunda merak ettikleri soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.

 

Kartallı Esnaflar ve vatandaşlar SGK ile ilgili daha fazla bilgiyi 0216 457 48 60 ( 16 hat) telefonlarından da bilgi alabilirler.  SGK Maltepe Şehit Erol OLÇOK KampüsüBağlarbaşı Mah.Santral Sok.Maltepe     twitter.com/KartalSgm     facebook.com/SgkKartalSgm

Etiketler: »
Share
#

SENDE YORUM YAZ