logo

reklam

GEBZE ÇOKÇAPINARLILAR DERNEĞİ DAMADA BAYRAK VE KUR’AN-I KERİM’İ HEDİYE ETTİ


Gebze Çokçapınarlılar Derneği  örf ve adetlerini sürdürmeye devam ediyor. .Bilecikliler  Çokçapınarlı Hayrettin Turgut’un kızının kınasında bir araya geldi .Gebze Çokçapınarlılar Derneği Başkanı Zeki Bakkalcı ve Kocaeli Bilecikler Derneği Başkanı Zafer Kaflı  Sena ve Mehmet Sönmez Çiftine Kur’an-ı Kerim ve bayrak hediye ettiler.

Hediye töreninde bir konuşma yapan Gebze Çokçapınarlılar  Derneği Başkanı Zeki Bakkalcı şunları söyledi .Bu geleneğimizi yıllardır sürdürüyoruz .Gençlerimizi bu güzel günlerinde yalnız bırakmayarak kendilerine hem İslamiyet’imizin simgesi Kur’an-ı Kerim’i hem de Türklüğümüzün simgesi Türk bayrağını takdim etmekten şeref duyuyorum dedi.  

Törene Kocaeli Bilecikliler Derneği Başkanı Zafer Kaflı ve yönetim kurulu üyeleri, Tuzla Bilecikliler Derneği Başkanı Kenan Kayadelen ve yönetim kurulu üyeleri, Gebze Çokçapınarlılar Derneği ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Share
#

SENDE YORUM YAZ

3+7 = ?