logo

reklam

BİLECİK DERNEK BAŞKANLARI KOCAELİDE SEVDAMIZ BİLECİK KONULU İSTİŞARA TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

İstanbulda  ve Kocaelide bulunan Bilecik dermekleri başkanları Kocaeli Bilecikliler derneğinde (Sevdamız Bilecik ) konulu istişare toplantısı yaptı.

Toplantıya Kocaeli Bilecikliler Dernegi Başkanı Yusuf Pehlivan ,İstanbul Bilecikliler Dernek Başkanı Faruk Şahin,,İstanbul Tuzla Bilecikliler Dernek Başkanı Naci Göktürk,,Kocaeli Bilecik Bozüyük Çokçapınar Köyü Dernek Başkanı Mehmet Şentürk,,İstanbul ,Bilecik Gölpazarı Üzümlü Köyü Dernek Başkanı Mehmet Çelikbaş, İstanbul  Bilecik Gölpazarı Gökçeler Köyü Dernek Başkanı Burak Yıldız, İstanbul Bilecik Gölpazarı Çengeller Köyü Dernek Başkanı Adil Ceylan, İstanbul Bilecik Pazaryeri Küçükelmalı Köyü Dernek Başkanı Metin Aynigül, İstanbul Bilecik Osmaneli Günüören Köyü Dernek Başkanı Macit Gürses, İstanbul Bilecik Yenipazar  Aşağı Çaylı Köyü Dernek Başkanı Metin Kayacık ,İstanbul Bilecik Yenipazar Harmanköy Dernek Başkanı Zafer Kılıç İstanbul Son Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Halil Topal katıldı.

Sevdamız Bilecik konulu istişare toplantısında konuşan  Kocaeli Bilecikliler Dernek Başkanı Yusuf Pehlivan şunları söyledi.  “Bugün burada toplantımıza katıldığınız için bütün Bilecik dernek başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Amacımız burada birlik ve beraber olmaktır.  Bizim Sevdamız Bilecik. İstanbul’da ve Kocaeli’de Bilecikliler adına ne yapılması gerekiyorsa ben bu konuda hazırım. Bu toplantıların 2 ayda bir yapılması taraftarıyım. İstanbul ve Kocaeli’de Bilecikliler için yapılması gereken bir çok proje var. Bu projelerimizi hayata geçirmek için tüm Bilecik dernekleri olarak birlikte hareket etmeliyiz dedi.. Daha sonrada diğer dernek başkanları birer birer söz alarak Bilecikliler için ne yapılması gerekiyorsa hep beraber yapmalıyız dediler.

 

 

Share
#

SENDE YORUM YAZ