logo

reklam
26 Nisan 2010

23 NİSANI COŞKUYLA KUTLANDIK

23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLANDIK


 


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Tuzla’da ta coşkuyla kutlandı. Tuzla Sahil Tören Alanına çelenk koymayla başlayan etkinlikler, Tuzla Stadyumu’nda devam etti.


 


         Tören; Tuzla kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Garnizon Komutanı Tümgeneral Atilla Onkök, Tuzla Emniyet Müdürü Ahmet Korkmaz ve Cumhuriyet Başsavcısı Haluk Kırca’nın öğrencileri ve halkı selamlamasıyla başladı.


 


        Her yıl Tuzla Sahil Tören Alanında yapılan 23 Nisan etkinlikleri, bu yıl ilk kez Tuzla Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Tuzla Stadyumu’nda gerçekleşti. Sabah saat 09:00’da Tuzla Sahil Tören Alanı’nda çelenk koyma ve saygı duruşu ile başlayan 23 Nisan kutlamaları, stadyumuda devam etti. Öğrencilerin yapmış oldukları birbirinden güzel gösteriler, izleyenlere coşkulu anlar yaşattı. Türk Hava Kurumu’nun motorlu yamaç paraşütçülerinin gösterileri ise nefes kesti. 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde ilköğretim okulu öğrencileri arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere de çeşitli hediyeleri verildi.


        


Öte yandan, Tuzla Belediyesi’nin 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde


Tuzla Sahil Tören Alanı’nda çocuklar için kurduğu eğlence çadırında çocuklar doyasıya eğlendi.


        


 

Etiketler: » » »
Share
#

SENDE YORUM YAZ

1+4 = ?