Son Dakika


Pendik Şifa Hastanesi Yerel Basın mensuplarıyla bir araya gelerek kahvaltı basın toplantısı düzenledi. Kahvaltıya Pendik Şifa Hastanesi Başhekimi Dr. Fırat Atak, D
r. Dinçay Uluç, Halkla İlişkiler Sorumlusu İlknur Sarıtoprak katıldı.
Kahvaltı programında yer alan Başhekim Dr. Fırat Atak hastanenin yeni cihazlarla donatıldığını ifade ederek, teknolojik imkanlara kavuşturulduğunu belirtti.
Pendik in Sağlıkta öncü kuruluşu Şifa Hastanesi Şifa dağıtmaya devam ediyor. Pendik in ilk özel hastanesi olan Şifa Hastanesi bir yandan ek binalarla fiziki mekanı genişletirken bir yandan da modern bir yapıya kavuşturduğu hastaneye yeni cihazlarla donatarak teknolojik imkanları sonuna kadar halkın sağlığına sunuyor. Pendik Şifa Hastanesi Başhekimi Dr Fırat Atak “Bir Hastane için fiziki mekan
önemli cihazlarda çok önemli ,bunların gereğini yerine getirmekten hiçbir zaman kaçınmadık: Tıptaki yenilikleri takip ederek tüm teknolojik imkanlardan en güzel en üst düzeyde yararlanmayı her dönem ön planda tuttuk. Bunların hepsinden daha önemlisi olan bu binanın içini dolduracak ve cihazları kullanabilecek konusunda uzman doktorların ve personelin bulunmasıdır. Bizde bu gerçekten yola çıkarak kadromuza tecrübeli ve konunun uzmanı Dr. Dinçay Uluç Hocamızı Hastanemize transfer ettik dedi. Daha önce Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi’nde görev yapan konusunda uzman Türkiye’nin sayılı doktorlarından Operatör Doktor Dinçay Uluç Pendik Şifa Hastanesinde hasta kabulüne başladı. Artroskopi uzmanı olan Dinçay Uluç Pendik Şifa hastanesinde göreve başlamasındaki en büyük etkenin bölgemizde ve özellikle ilçemizde genç nüfusun yoğun olarak yaşaması. Bundan böyle Pendik’li gençler ve sporcular başka hastaneye gitmeden başka bir sağlık kurumu’na sevk gereği duyulmadan spor yaralanmaları kırık çıkık eklem lif ve benzeri rahatsızlıkların tamamı Pendik Özel Şifa Hastanesi’nde tedavi edilebilecek .
BENZER HABERLER